Lectionary Calendar
Monday, May 27th, 2024
the Week of Proper 3 / Ordinary 8
Attention!
Tired of seeing ads while studying? Now you can enjoy an "Ads Free" version of the site for as little as 10¢ a day and support a great cause!
Click here to learn more!

Bible Commentaries

Kies uit 3 Bijbelcommentaren die gratis online beschikbaar zijn op StudyLight.org voor prediking, Bijbelstudie en zondagschool voorbereiding.

Een Bijbelcommentaar is een systematische reeks van verklaringen en interpretaties van de Schrift. Ze zijn geschreven door enkele van de meest deskundige theologen in de kerkgeschiedenis. Door een persoonlijk verhaal bieden ze een dieper begrip en inzicht in de Bijbel en kunnen ze waardevolle hulpmiddelen zijn voor zowel casual lezen als serieus studeren.

U kunt ervoor kiezen om alleen links naar commentaren vanuit een bepaald theologisch standpunt weer te geven door op een van de volgende vijf links te klikken:

AlleCalvinisme (2)Onbekend (1)

Gehele Bijbel (3 totaal)
Sort by:Alphabetical Popularity

Kingcomments op de hele BijbelKingcomments (Ger de Koning)

Het doel van dit commentaar, beschikbaar in alle boeken van de Bijbel, is om mensen aan te moedigen de Bijbel te lezen en is bedoeld om te helpen bij hun persoonlijke studie van de Bijbel.
Theological Stance: Onbekend

Bijbelverkaring van Matthew HenryHenry's compleet (Matthew Henry)

Henry's zesdelige compleet commentaar geeft een uitputtende blik op elk vers in de Bijbel. Het is geschreven in 1706.
Theological Stance: Calvinisme

Dächsel BijbelverklaringDächsel Bijbelverklaring (Karl August Dächsel)

Dächsel's achtdelige complete commentaar geeft een diepgaande blik op elk vers in de Bijbel. Het is geschreven tussen 1862 en 1880.
Theological Stance: Calvinisme
 
adsfree-icon
Ads FreeProfile